راه های شناخت عسل طبیعی
 
همه چیز
یا نظر بدید یا عضو شید(برای عضویت به قسمت rss بیاید)
عسل اهمیت دارند، میزان قند، میزان رطوبت، طعم ، رنگ و عطر عسل می باشد.
گاهی اوقات در توزیع و فروش عسل مواردی چون: یكنواختی رنگ، پاكیزگی برش، ظاهر شان و نحوه چینش و یكنواختی وزن نیز ذكر شده است
راه های تشخیص عسل طبیعی:
1- فروشگاه های معتبر
آسان ترین روش تشخیص عسل طبیعی، خرید از فروشگاه ها و اشخاص معتبر می باشد كه شما از سابقه فعالیت آنها در زنبورداری و یا تهیه و فروش عسل مطلع هستید.
2- میزان رطوبت
برخی افراد، میزان رطوبت عسل را به وسیله برگرداندن شیشه عسل و سرعت بالا و پایین رفتن حباب داخل شیشه، و برخی به وسیله میزان كش آمدن عسل اندازه گیری می كنند، ولی باید توجه داشت كه این روش ها دقیق و مطمئن نیستند.
3- میزان تخمیر شدن
تمام عسل ها حاوی مخمرهای خوراكی بی ضرر برای انسان می باشند.
باید توجه كرد كه عسل در زمستان به دلیل سرمای زیر 11 درجه تخمیر نمی شود. البته نگهداری عسل در دمای 38 درجه سانتی گراد نیز می تواند از تخمیر آن جلوگیری كند، ولی در دراز مدت به كیفیت عسل صدمه می زند، زیرا حرارت بالا كیفیت عسل را از بین می برد.
عسل با رطوبت بیش از 17 درصد بیشتر در معرض تخمیر می باشد. بعد از شكرك زدن، درصد تخمیر عسل افزایش می یابد.
تخمیر شدن مختص عسل های بسته بندی شده و صاف شده نیست، بلكه اگر شرایط مناسب باشد، عسل "شان" نیز تخمیر می شود.
4- مزه كردن
عسل طبیعی، علاوه بر شیرینی خاص، دارای مزه و طعم ویژه ای است كه فقط در عسل وجود دارد و عسل های مصنوعی فاقد این نوع مزه می باشند. لذا افراد می توانند با مصرف زیاد و توجه دقیق به درجه خلوص عسل، حتی نوع عسل را از نظر گیاه مورد مصرف زنبور تعیین كنند، زیرا هر گیاه مزه خاصی به عسل می دهد.
باید توجه داشت كه عسل مصنوعی بیشتر مزه شیرینی شكر می دهد تا مزه خالص عسل.
5- عطر و بوی طبیعی
اگر درپوش عسل مدتی بسته باشد، هنگام باز كردن درپوش حتماً بو و رایحه قوی و مطبوع عسل طبیعی را می توانید استشمام كنید.
6- سرعت حل شدن در آب
اگر عسل را داخل لیوان محتوی آب بریزید، چنانچه به صورت عمودی وارد لیوان پر از آب شده و در ته آن جمع شود و به سرعت حل نگردد، عسل مطلوبی است، ولی اگر عسل هنگام ریختن، در آب حل شود، از مطلوبیت و خلوص كمتر و رطوبت بالاتری برخوردار است
با این وجود، هر یك از روش های فوق به تنهایی نمی تواند خالص بودن عسل را ثابت كند.
در این روش به وسیله تغذیه مصنوعی زنبوران با شربت قند و آبمیوه ها یا استفاده از عسلك، عسل مصنوعی یا تقلبی تهیه می كنند. در این روش مستقیماً عسل طبیعی با مواد گلوكزی (شربت قند) و شیره میوه ها مخلوط شده و عسل تقلبی تولید می گردد.

نظرات شما عزیزان:

ایدن
ساعت14:56---9 دی 1390
عالیه دوست عزیز
پاسخ:ممنون که سر زدی


نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







           
جمعه 6 خرداد 1390برچسب:, :: 20:7
حسین کفراشی

درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید من محمّد حسين كفراشي هستم. امیدوارم که از این وبلاگ خوشتون بیاد. من در این وبلاگ موضوعات مختلفی برای شما عزیزان قرار دادم که امیدوارم مورد قبول قرار بگیره.kafrashihosein@gmail.com 09185049104
آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان همه چیز و آدرس everythings20.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 44
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 47
بازدید ماه : 147
بازدید کل : 33141
تعداد مطالب : 36
تعداد نظرات : 27
تعداد آنلاین : 1

مرجع كد آهنگ